Контакти.

Основният офис за контакти на компанията се намира в София. Не пропускайте да дойдете при нас на чаша ароматно кафе. Ще обсъдим съвместно вашите проекти и ще предложим най-добрите препоръки! Мениджърите на компанията с удоволствие ще отговорят на вашите въпроси и ще изчислят цената на услугата и ще изготвят индивидуална оферта за вашия уебсайт. Въпроси? Нови идеи за проекти? Приятелски поздрави? Ще се радваме да чуем от вас. Попълнете нашата форма за контакт и ние ще се свържем веднага! Ние сме българска компания, разработваща софтуер за клиенти от цял ​​свят. Ние вярваме, че една добра софтуерна компания трябва да се основава на доверие, опит и креативност. Съсредоточете се върху братския подход към сътрудничеството – това е начинът, по който го правим. Осъзнаваме, че на този етап не всичко ви е ясно. Това е напълно нормално. Свържете се с нас и нека поговорим за вашия бизнес. Ще изчистим съмненията ви и ще изготвим безплатен анализ, пътна карта на проекта и прогноза.

Контакти

Пазарът предлага готови платформи, някои са по-добри, други по-лоши, но никой не може да каже какви позиции ще заеме вашият сайт. От 20 години се фокусираме върху специализирани решения. Ние проектираме и внедряваме уеб приложения, които работят точно както трябва. Вижте какво можем да направим за вас. Ние създаваме специален софтуер, съобразен с вашите бизнес цели. Ние Ви съветваме на всеки етап, така че потребителите на вашето приложение да получат най-добрия продукт в съответствие с текущата технология. Ние създаваме онлайн магазини и платформи на пазара. Ние предлагаме решения както за сео оптимизация, така и за изработка на уеб сайтове. Имаме голям опит в изпълнението на проекти за електронна търговия от различни краища на света. Външният вид и използваемостта на приложението е пътят към успеха. Нашите дизайнери и специалисти ще създадат за вас приложение, което ще се хареса на потребителите. Ако вече имате готов проект – ние също ще го изпълним.

Технологии които използваме

PHP е една от основните технологии, които използваме. Той е идеален за уеб решения и благодарение на модерните и доказани рамки позволява да оптимизира работното време и ефективно да доставя безопасни приложения. В нашия екип имаме опитни програмисти, които могат да използват потенциала на Сео-оптимизации.com като никой друг. Освен това ние просто се радваме да работим в него. Ние сме лидери в изработването и сео оптимизацията на уеб сайтове, както в България така и в чужбина. На тази страница може да намерите нашите адреси. Град София, бул.Дондуков №34. Телефон за контакти: 0878999900. Заповядайте в нашият офис за да ви изготвим най-добрата оферта за вашия сайт.