Инструменти за тест на скорост.

Как да тествате скоростта на вашия сайт? Няма нищо по-разочароващо от това да се опитвате да посетите уебсайт, само за да бъдете посрещнати от страници и изображения, чието зареждане отнема вечно. В днешно време дори и най-малкото забавяне може да изпрати потребителите обратно към страницата за търсене, за да намерят друг уебсайт с информацията, която търсят. Скоростта на уебсайта е важна, когато се опитвате да задържите посетителите. Така че, ако имате предчувствие, че сайтът ви изостава, може да е време да тествате и подобрите скоростта му. Как се тества скоростта на уебсайта? Как се отразява на вашия уебсайт? Има ли начин да направите сайта си по-бърз за потребителите? Това са само няколко въпроса, които може да имате като собственик на сайт. За щастие има много инструменти за тест на скорост и съвети за тестване и повишаване на скоростта на уебсайта. За да сте сигурни, че аудиторията ви има положително изживяване на вашия сайт, което ги кара да се връщат. Преди да се потопим в опциите, нека да разгледаме какво означава скоростта на уебсайта и защо е от значение.

Инструменти за тест на скорост

Какво означава скорост на уебсайта? Скоростта на уебсайта е колко бързо се зарежда за потребителите. Това се основава на средна стойност от множество скорости на страницата — скоростта на страницата или времето за зареждане на страницата се отнася до това колко време е необходимо за пълно зареждане на елементи като текст и изображения на страницата. В наши дни посетителите на уебсайтове често биват изключвани дори от най-малкото забавяне. Всъщност изследванията показват, че е вероятно някой да щракне от сайта ви, ако са му необходими повече от 400 милисекунди – буквално мигване с око при зареждане. Защо скоростта на уебсайта има значение? Както споменахме, скоростта на сайта може бързо да определи дали потребителят остава на вашия уебсайт или не. Но всъщност е дори по-важно от това. Търсачките, особено Google, отдават голямо значение на скоростта на сайта, когато определят кои уебсайтове да се показват в горната част на страницата с резултати от търсенето. Не можете да сте номер едно, ако сайтът ви се движи твърде бавно! Оптимизацията на скоростта на уебсайта помага за увеличаване на оптимизацията за търсачки или SEO така че не бива да се пренебрегва.

Как да подобрим скоростта на уебсайта?

След като определите скоростта на уебсайта си както за настолни компютри, така и за мобилни устройства. Вероятно ще започнете да се чудите как да направите сайта си по-бърз и по-ефективен. Това е процесът на оптимизиране на уебсайта, който може да помогне за повишаване на вашето класиране, да задържи аудиторията за по-дълго време. Да осигурите повече потенциални клиенти и дори да увеличите продажбите си. Ако сте готови да започнете да оптимизирате скоростта на уебсайта си, разгледайте страниците на сайта Seo-visia.com, за оптимизация на уебсайтове. Така ще разберете оптимизацията на уебсайта от самото начало и да научите как да направите уебсайта си възможно най-добър. Инструменти за тестване на скоростта на уебсайта и тест за скорост на уебсайта за мобилни устройства. Може да се чудите как да тествате скоростта на уебсайта си. За Ваше щастие ние сме Ви подготвили няколко инструменти за тестване на скоростта на уебсайта. Както и тестове за скорост на уебсайта за мобилни устройства, които да ви помогнат.

Google PageSpeed ​​Insights

Логично е, че ако се опитвате да увеличите скоростта на уебсайта и в допълнение, SEO, да се обърнете към търсачка за информация. Google PageSpeed ​​Insights на Google е инструмент за тестване на скоростта на уебсайта, който оценява скоростта на вашия сайт в диапазон от 0 до 100. Колкото по-висок е резултатът, толкова по-добре. Google PageSpeed ​​Insights ще генерира тестове както за настолни компютри, така и за мобилни устройства, последвани от предложения за подобряване на скоростта ви. Въпреки че има много полезна информация с този инструмент, той е най-подходящ за експерти и разработчици, а не за начинаещи.

Pingdom

Подобно на Google PageSpeed ​​Insights, Pingdom класира скоростта на вашия уебсайт от 0 до 100. Но за много хора е известно, че този инструмент е по-лесен за навигация и по-добър за начинаещи. Можете да тествате въз основа на местоположението и той ще ви каже резултата, времето за зареждане на страницата, размера на страницата и общите заявки, както и ще предложи предложения за подобряване на скоростта. Pingdom също предлага по-подробни анализи, за да помогне на всеки от начинаещ до експерти. Да отстранява проблеми и бързо да прави подобрения.

GTMetrix

GTMetrix е идеален за начинаещи. Влезте, ако искате да извършите множество тестове в различни браузъри, местоположения и връзки и вашият безплатен акаунт ще запази предишните ви 20 теста и свързаните с тях данни. Сравнете данни от различни тестове и изтеглете генерираните диаграми, за да ви помогнем да намерите всичко, което забавя вашия уебсайт.

WebPageTest

Създаден от инженерите на Google Chrome, WebPageTest е безплатен инструмент за тестване на скоростта на сайта с по-разширени данни и прозрения, отколкото много други безплатни инструменти. Тествайте скоростта на уебсайта си в различни браузъри, устройства и местоположения. Инструментът дори ще генерира отчети и прозрения, за да идентифицира проблеми и да подобри скоростта на сайта.

Сематекст

Инструментът Sematext е уникален инструмент за DevOps, който съчетава всички аспекти на наблюдението на производителността. В допълнение към предоставянето на сигнали в реално време и решения за отстраняване на грешки, поддръжка за всички основни рамки и видимост и наблюдаемост от край до край, той предоставя Sematext Synthetics. С тази функция можете да тествате скоростта на уебсайта на множество места и различни устройства. Можете също да проследявате основни показатели за уебсайта, наред с други показатели. И същевременно да сравните ефективността на вашия сайт спрямо конкурентите.

Възходящи тенденции

Тествайте уебсайта си безплатно в различни браузъри, местоположения и устройства с Uptrends. Това е толкова лесно, колкото да въведете своя домейн и да изберете едно от 11 места. След това наблюдавайте скоростта на сайта си, докато превключвате между настолен компютър, мобилен телефон и различни браузъри. От там Uptrends ще ви покаже вашия резултат в Google PageSpeed, време за зареждане и заявки, както и ще предостави предложения за подобрения на производителността.

DareBoost

Инструментът DareBoost предлага тестове за скорост на уебсайтове и услуги за наблюдение, за да ви помогне да поддържате или подобрявате скоростите на уебсайта. Инструментът анализира повече от 80 типа данни, което означава, че ще можете бързо да идентифицирате слабите места за подобрение. Дизайнът е лесен за използване и идеален за предоставяне на лесни за усвояване отчети.

Нова реликва

Ако сте готови да инвестирате финансово в подобряване на скоростта на вашия сайт, New Relic е полезен инструмент, който предлага много подробности за това как се представя уебсайтът ви. Инструментът може да прави тестове за скорост за мобилни устройства и да ви показва времена за реакция за вашите плъгини и теми. New Relic също така предлага автоматични известия, когато скоростта на уебсайта спадне, така че можете да проучите по-нататък и да разрешите проблема по-бързо.

Google Mobile Website Speed ​​Testing Tool

По-важно от всякога е да имате съвместим с мобилни устройства, отзивчив и бърз уебсайт. Инструментът на Google за тестване на скоростта на мобилния сайт анализира скоростта на вашия мобилен сайт. Бързо ви уведомява за времето за зареждане и предлага препоръки за увеличаване на скоростта на мобилни устройства. Въведете своя домейн, за да може Google да ви покаже скоростта на вашия сайт само за секунди. Докато правите отчета, Google предлага няколко съвета за оптимизиране на уебсайта ви, за да подобрите и процентите на реализация и продажбите. Подобрете скоростта на вашия уебсайт. Скоростта на уебсайта е нещо повече от възможна неудобство за вашата аудитория. Бавният уебсайт може да навреди на SEO, което води до по-ниско класиране при търсене, по-малко кликвания, по-малко потенциални клиенти и намаляване на продажбите. Отделяйки време за тестване и подобряване на скоростта на уебсайта си, вие също инвестирате в цялостното благосъстояние на вашия уебсайт.

Свързани продукти

Новини

Seo, ► изработка на сайт, ► seo оптимизация