За нас.

Компанията Web design Bulgaria е основана през април 1990 година. За нас. През годините компанията си спечели солидна репутация като професионална компания, предлагаща ефективни технологии и решения за интернет маркетинг на своите клиенти. Разработването на уебсайт за нашите клиенти и поддръжката на уебсайтове на клиенти е приоритетна област на нашата дейност. Години на упорита работа са: разработване на няколко системи за управление на съдържанието по собствен дизайн, базирани на различни технологии. Можете да научите повече за разработките в сайта на Сео-оптимизации.com. Десетки други специализирани софтуерни системи клиент-сървър за счетоводство. Регистрация и работен процес и за електронна търговия, стотици уникални дизайнерски оформления, разработени сайтове, успешни рекламни кампании и разширени сайтове. Оформление на един милион страници за клиентски сайтове и най-важното – много клиенти, които са станали наши партньори. Заслужена репутация на българския пазар на стабилна компания за разработка на уебсайтове.

За нас и нашата компания

Ние предоставяме на нашите клиенти консултантски услуги не само на етапа на проектиране на разработката. Но също така активно предлагаме нови обещаващи идеи в бъдеще с цялостната подкрепа и развитие на сайтовете, които сме разработили. Така че повечето от нашите клиенти ни се доверяват да придружаваме и развиваме техните сайтове след тяхното развитие. Горди сме, когато сайтовете, разработени от наши специалисти, носят печалба на нашите клиенти. Стават популярни авторитетни ресурси в Интернет и винаги се радваме да създадем нов уникален сайт за вас, скъпи приятели! В компанията работят повече от 20 квалифицирани служители, които осигуряват разработването, подкрепата и развитието на над 500 активни проекта. Информационният дизайн е дизайн с минимален брой елементи на графичния дизайн, но с ясна структура, удобна навигация през раздели и администрация. Както и с допълнителни услуги, например представяне на документи във формати за гледане на екрана и за печат, търсене на информация в сайта, добавяне на рецензии към статията и други.

Защо Web design Bulgaria?

Уеб дизайнът е ключов градивен елемент за уебсайт. Ефективността на предоставянето на информация на посетителите пряко зависи от уеб дизайна. Ние знаем как да създадем маркетингов дизайн и да направим вашия уебсайт ефективен инструмент за продажби. В нашата работа ние се опитваме да вземем предвид всички характеристики и тънкости на използваемостта и информационния дизайн. Създавайки уебсайтове повече от 20 години и имащи опит в разработването на интернет проекти. Специалистите на нашата компания познават всички характеристики на създаването на големи корпоративни уебсайтове, не само от гледна точка на технологиите. Познаваме регламентите и процедурите за документалната фаза на проекта. Подготовка и одобряване на договора, технически спецификации, ефективно представяне на проекта на корпоративни срещи. Оценка на различни икономически показатели на проекта, написване на предпроектно проучване, помощ на клиента при съставяне на бизнес план и изчисляване.

За нас и за нашите предимства!

Още в самото начало на проекта нашите специалисти се стремят да установят директни контакти със служителите на клиента. Изключително в рамките на техните правомощия и под контрола на ръководителя на проекта, за да елиминират закъсненията при координирането на прости въпроси и да намалят времето за изпълнение на проекта. Много проекти на етапа на поддръжка се вземат от нас за пълен аутсорсинг, докато ние избираме оптималния план за поддръжка на проекти за клиента. Във всички наши проекти използваме системи за управление на съдържанието със собствен дизайн или една от популярните системи на WordPress. Нашите предимства са: интегриран подход към работата, извършваме цялата работа от регистрация на домейн, създаване на уебсайт до разработване на елементи на корпоративна идентичност. Печат; избираме оптималните хостинг планове за сайтове, провеждаме ефективни рекламни кампании, оптимизираме и популяризираме сайтовете на нашите клиенти. Натрупали сме богат опит в работата с проекти с всякаква сложност.

Нашите клиенти!

Работим не само с корпоративни, но и с частни клиенти. Ние разработваме нашите сайтове въз основа на анализа на предметната област на клиента, както и на базата на целите и задачите на проекта. В нашата работа ние обръщаме специално внимание на разработването на дизайна на сайта, въз основа на който други клиентски елементи могат да бъдат предложени на клиента. Предоставяме консултации по телефона и електронната поща за всички аспекти на работата на сайта и неговото развитие. Ние осигуряваме приемственост на подкрепата за нашите проекти, независимо от персонала придружаващ проекта. Видове сайтове. Всички сайтове могат условно да бъдат разделени на няколко типа, но трябва да се отбележи, че подобно разделение е много условно и в нашата работа. Ние не сме обвързани със стандартните модули, които обикновено се използват в сайтове от този тип. Ние предлагаме и разработваме персонални модули за всеки сайт въз основа на индивидуалните характеристики на бизнес процесите на клиента.

Нашите услуги!

Всички сайтове са създадени както на системите за управление на съдържанието на нашето развитие, така и на базата на популярни системи! По време на разработването на сайта, ако сайтът е нов, тогава за периода на разработване на сайта подготвяме временно мъниче на сайта – тоест една страница с обща информация. Предложената класификация не обхваща всички възможни типове сайтове, но отразява най-често срещаните варианти. За да разберете точните разходи за разработване на даден уебсайт. Трябва да попълните документа „Въпросник за клиенти за разработване на уебсайт“ и след това да се свържете с мениджъра на компанията, за да изчислите стойността на проекта. Нашите услуги за създаване на уеб сайт:
– Създаване на сайт
– Разработка на уебсайт
– Създаване на личен уебсайт
– Създаване на онлайн каталог
– Създаване на онлайн магазин
– Създаване на интернет портал
– Създаване на уебсайт за визитки
– Създаване на корпоративен уебсайт
– Създаване на промо сайт или презентационен сайт.

Как да поръчате услуга?

Можете да поръчате създаването на уебсайт в нашата компания по всеки удобен за вас начин: изпратете заявка от нашия уебсайт. Обадете ни се на телефон: 0878999900. Заповядайте в нашия офис в град София като Ви препоръчваме предварително да се уговорите за среща по телефона. Нашите мениджъри ще отговорят на всички ваши въпроси, ще изберат най-доброто дизайнерско и техническо решение за вас, ще подготвят и ще ви изпратят търговска оферта. В повечето случаи, според стандартните проекти със стандартна функционалност, ние комуникираме с клиентите виртуално, по телефон, имейл или Skype. Изпращаме всички проектни и счетоводни документи чрез надеждни куриерски услуги.

За нас като цяло

Базираната в град София компанията Web design Bulgaria позволява на всеки да поръча бързо изцяло персонализирани банерни реклами, лога, целеви страници, имейл бюлетини, уебсайтове и други! Обещаваме професионално проектирана, готова за производство кампания, графика в рамките на 48 часа на достъпна, фиксирана цена. Ние също се гордеем с нашите услуги по разработка по поръчка за вашите онлайн нужди. Web design Bulgaria е създадена през 1990 година, за да помогне на филиалите маркетингови специалисти, стартиращи фирми, маркетингови мениджъри, собственици на малък бизнес и магазини за електронна търговия да намалят разходите и времето на производство. Web design Bulgaria подобрява качеството на продуктите и маркетинговите кампании с привличащи вниманието креативи, които са уникално проектирани за всеки клиент. Екипът на Designpax е създал хиляди оригинални кампании за компании от всякакъв размер. Изградихме също стотици сайтове, онлайн магазини и целеви страници.

Процеси на изпълнение

Процесът е супер лесен! Клиентите въвеждат цялата необходима информация в една проста форма, която отнема само няколко минути. Готовото рекламно послание се доставя в рамките на 48 часа. Те са на разположение на клиентите, за да направят ревизии на нашия лесен за използване портал за преглед. Всички активи, включително оригиналните дизайнерски файлове, се предоставят след одобрение. Също така можем да ви помогнем да създадете и стартирате вашата целева страница, уебсайт, WordPress тема или Web design Bulgaria сайт! Реалността е, че ако вашият сайт не се показва на първата страница с резултати от Google, вие не получавате достатъчно уеб трафик. SEO помага на търсачките да класират уебсайта ви, така че потенциалните клиенти да го открият лесно. Web design Bulgaria ще проектира вашия сайт, за да надмине конкуренцията и да привлече аудиторията, която търсите. Ще разработим богата гама от ключови думи, стратегия за съдържание, която ще накара клиентите да посещават сайта Ви.

Услуги

Web design Bulgaria е една от най-добрите SEO агенция в България – и ние имаме опит да го докажем. С нашата технологична платформа и елитен SEO екип, може да ви помогне да увеличите крайните си резултати с SEO кампания, която е специално създадена за вашия бизнес. Започнете да печелите по-квалифициран трафик за търсене към вашия уебсайт още днес с нашите услуги за оптимизация на търсачките. SEO услуги, които увеличават трафика и увеличават приходите. Ако търсите сериозен бизнес растеж, SEO или оптимизация за търсачки, това е стратегията за вас. Той е насочен към потребителите, които е най-вероятно да конвертират във вашия уебсайт и ги отвежда там. Персонализирана SEO кампания с Web design Bulgaria е насочена към SEO и извън страницата. Тя включва неща като проучване на ключови думи и внедряване на съдържание, за да помогне на вашата най-ценна аудитория да ви намери онлайн.

Стратегията за вашия бизнес

Нашият награден екип от SEO експерти ще анализира резултатите от SEO стратегията на вашия бизнес. За да гарантира, че сайтът Ви се представя най-добре. Готови ли сте да започнете да оптимизирате сайта си за органично търсене? Свържете се с нас по телефона, за да разговаряте с опитен стратег от нашия SEO екип. За не само подобряване на класирането на търсачките на вашата компания, но и печелене на повече приходи от тях. Ако искате да се възползвате от предимствата на SEO компания, имате нужда от компания, която може да предостави услуги за управление на SEO. Които да ви донесат възможно най-високата възвръщаемост на инвестицията. Нашите SEO пакети могат да направят това. В Web design Bulgaria, нашите SEO експерти са разработили перфектната комбинация от прозрачни продукти. Независимо дали притежавате малък или голям бизнес или сте международна корпорация, ние може да ви превърнем в лидер в бранша.

Персонализирани SEO пакети на прозрачни цени

С нашите персонализирани, ориентирани към ефективността SEO планове, вашият бизнес ще се появи доста бързо на първите страници в резултати от търсачките. Ние разработваме персонализирани стратегии за всеки бизнес, с който си партнираме. Но резултатите в нашата ценова таблица ви дават поглед върху дълбочината на услугите, които нашият SEO екип предлага. Оптимизирането за органично търсене обхваща редица SEO техники и нашата маркетингова агенция за SEO използва всяка една. За да помогне на вашия бизнес да расте и да процъфтява сред вашите конкуренти. Ние проектираме нашите SEO услуги, за да постигнем резултати за нашите клиенти. Гордеем се с нашата печеливша комбинация от проучване на ключови думи, създаване на съдържание. Анализ на конкуренти, прозрачно отчитане, изграждане на връзки и анализ на данни, които спомагат за увеличаване на приходите за вашия бизнес.

Изследване

Когато стартираме SEO кампания, вашият специализиран консултант по SEO започва с дълбоко потапяне във вашата компания, вашия уебсайт, вашите конкуренти и вашата индустрия. Ние използваме данни, за да съставим пътна карта за SEO на вашия уебсайт като: Задълбочен анализ на конкурентите, анализ на сайта и сървъра. Ние анализираме над 200 фактори за SEO на място. Открийте как нашите SEO маркетолози ще подобрят вашето присъствие в мрежата, усилията за генериране на потенциални клиенти или продажби и цифрите за приходите. Когато изберете нашата компания като ваш доставчик на SEO услуги, можете да избирате от четири различни плана за нашите услуги. Включително нашия агресивен план, план за лидер на пазара, пътеводител и корпоративен план. В зависимост от това какъв план на услугата изберете, ще плащате конкретна сума на месец след първоначалната си инвестиция в кампанията. За фирми и предприятия предлагаме персонализирани цени за оптимизиране на търсачките.